Diskaun Bayaran Balik Pinjaman PTPTN!!

Peluang untuk mendapatkan insentif ini hanya terhad sehingga 30 April 2022.

Diskaun Bayaran Balik Pinjaman PTPTN!!
Diskaun Bayaran Balik Pinjaman PTPTN!!
Diskaun Bayaran Balik Pinjaman PTPTN!!

Peluang dan info penting untuk semua peminjam PTPTN, sekarang ada diskaun istimewa pembayaran balik. Rebutlah peluang keemasan ini.

Khas untuk peminjam PTPTN, ini peluang terbaik anda untuk membuat pembayaran balik sambil menikmati diskaun 15% atau 12% atau 10% seperti yang dibentangkan dalam bajet 2021.

Bajet 2021 memperuntukkan sebanyak 15% diskaun bagi penyelesaian penuh pinjaman. 12% diskaun untuk bayaran sekurang-kurangnya 50% daripada baki hutang dalam sekali bayar. Diskaun 10% untuk bayaran melalui potong gaji atau debit terus (direct debit)

Peluang untuk mendapatkan insentif ini hanya terhad sehingga 30 April 2022.

Selain itu, peminjam yang membuat pembayaran melalui KWSP, dan online juga layak menikmati potongan bayaran balik sebanyak ini. Yang pastinya pembayaran balik pinjaman harus dibuat selewat-lewatnya 30 April 2022 ini.

Bayaran secara online sahaja pastinya paling MUDAH, CEPAT dan SELAMAT. Bayaran boleh dibuat melalui perbankan internet, FPX, E-Pay, My Pay, MolPay, Jompay, Pay Quick, Kiple Pay, Best Pay, Kelantan Pay, Serawak Pay, kaunter bank, kaunter pos, kaunter PTPTN, Kredit kad, Debit kad, KWSP, Direct Debit.

Kepada peminjam PTPTN, ini masanya untuk anda bersihkan segala hutang PTPTN anda dengan kadar Potongan diskaun 15%, 12% dan 10%.

Untuk semak baki pinjaman, pertanyaan jumlah selepas diskaun, bayaran melalui KWSP dan kaedah bayaran. 

Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi terus atau Whatsapp Cik Puan Aina (Staf PTPTN UTC Cawangan Ipoh)
http://www.wasap.my/60175570201/diskaunptptn

Anak muda wajib baca!! 

Saya kongsikan kisah dan pengalaman saya bagaimana untuk setelkan hutang pinjaman PTPTN dalam masa dua tahun sewaktu zaman belajar, setelah sahaja tamat belajar bayar secara lumsum dengan menggunakan simpanan emas. 

Semoga ianya dapat memberi manfaat kepada lebih ramai lagi anak muda diluar sana terutamanya kepada mereka yang masih belajar serta ingin belajar urusan kewangan dan membuat simpanan sebanyak mungkin untuk mencapai misi bebas hutang diawal usia, InsyaAllah.

Artikel penuh di: https://azamamiri.com/simpan-emas-bebas-hutang-ptptn

Atau anda boleh tonton video perkongsian saya dalam sesi interview bersama direct lebding disini: https://youtu.be/6SUC7_MrgS4

SHARE untuk manfaat bersama!!!