KEJAYAAN DEALER EMAS MEMBINA EMPAYAR PERNIAGAAN EMAS PUBLIC GOLD DI MALAYSIA

Setiap manusia menginginkan kejayaan. Namun kejayaan tidak akan datang begitu sahaja, ia memerlukan 'resepi' untuk mencapai kejayaan tersebut. Maka tertubuhlah #PGeT iaitu satu team dealer emas khas dibawah empayar emas saya yang berada di seluruh Malaysia dan juga luar negara.

KEJAYAAN DEALER EMAS MEMBINA EMPAYAR PERNIAGAAN EMAS PUBLIC GOLD DI MALAYSIA
Dealer Emas Public Gold Team PGeT

Setiap manusia menginginkan kejayaan. Namun kejayaan tidak akan datang begitu sahaja, ia memerlukan 'resepi' untuk mencapai kejayaan tersebut. Maka tertubuhlah #PGeT iaitu satu team dealer emas khas dibawah empayar emas saya yang berada di seluruh Malaysia dan juga luar negara.

Alhamdulillah setelah beberapa tahun saya berada dalam dunia emas, saya berjaya melahirkan lebih 10,000 orang penyimpan dan pelabur emas di seluruh Malaysia dan juga luar negara yang berada dibawah team PGeT. Hasil ini bukanlah usaha saya seorang, tapi saya mempunyai team yang sangat hebat dan komited untuk membantu dan membimbing orang ramai untuk celik emas dan kewangan. Ini adalah hasil kami semua!!

Di dalam team PGeT setakat hari ini telah mempunyai  lebih 600 orang dealer emas yang bertanggungjawab dan bersemangat untuk membantu orang ramai dalam urusan jual beli emas. Alhamdulillah dalam team PGeT telah melahirkan tiga orang Master Dealer Public Gold, iaitu pangkat tertinggi dalam kalangan dealer Public Gold. Status inilah yang dinanti-nantikan semua dealer emas Public Gold yang aktif dan bersemangat dalam menjalankan bisnes bersama Public Gold. InsyaAllah.

Saya selalu kongsikan cerita ini kepada dealer-dealer team PGeT, bisnes ini ibarat kita menanam pokok getah. Tanam pokok harini, tidak mungkin esok kita boleh kutip hasil terus. Tidak mungkin esok boleh toreh getah terus. Tidak mungkin kita kaya terus.

Kita kena tanam, bagi baja, dan perlu siram supaya ianya hidup dengan segar dan dapat memberi hasil dimasa akan datang. Paling kurang pun ianya perlu ambil masa 3 tahun baru boleh dapat hasilnya. Mana boleh tanam harini esok nak dapat hasil terus, memang mustahil. Sama juga dengan bisnes Public Gold atau apa-apa bisnes yang lain sekalipun, kita bermula dan perlu ambil masa, perlu belajar, perlu cari ilmu, cari pengalaman dan fokus serta konsisten, selepas beberapa tahun kemudian barulah kita akan dapat merasa hasilnya.

Jika nak cepat, tanpa ilmu kita mungkin tersilap langkah dan akan rasa kecewa sekiranya tidak dapat apa yang kita nak. Sebab itulah pentingnya MINDSET yang betul, matlamat yang jelas dan cara yang betul. InsyaAllah akan nampak jalan dan hasilnya. Semoga bermanfaat, saya doakan semoga kita semua berjaya dan kaya dunia akhirat. Amin Ya Rabb. Selepas ini jika nampak tagline #PGeT atau (Public Gold Empire Team) ini adalah hasil kerja team kami.

 

Berikut adalah artikel-artikel yang berkaitan dengan dealer Public Gold yang perlu anda tahu dan boleh ambil manfaat daripadanya:

 

 MAKLUMAN!! ( Ini adalah bahagian khas untuk dealer-dealer Public Gold dibawah team PGeT SAHAJA ) 

Assalamualaikum & Salam Sejahtera 

Tahniah kepada Tuan / Puan kerana telah menjadi salah seorang Dealer Public Gold di bawah empayar Public Gold Empire Team (PGeT). Semua dealer di bawah empire MD Azam Amiri, MD Azim Aliff dan MD Nurazilawati akan menggunakan nama Public Gold Empire Team atau singkatannya PGeT. Anda juga mestilah menggunakan nama ini sebagai nama untuk empire anda.

Anda dijemput untuk Join semua 6 Channel Telegram yang mempunyai fungsi yang berbeza. Semua perkara berkaitan dealer akan dikemaskini dalam setiap Channel Telegram berkaitan. Silakan Join untuk tidak terlepas sebarang info ya. 

Link Telegram PGeT

Ada 3 FB Group yang anda dijemput untuk Join.

1. Public Gold Dealer Training dihoskan oleh Mahaguru Syukor Hashim. Ini lebih 10 ribu dealer Public Gold di Malaysia dalam group ini. 

https://www.facebook.com/groups/220569319183571/?ref=share

2. Empire Group Public Gold Empire Team PGeT (Dealers Only) mengumpulkan semua dealer di bawah empire Azam Amiri. 

https://www.facebook.com/groups/1149774538508057/?ref=share

3. PG1M-Weekly Meeting dihoskan oleh En.Syukor Hashim, group khas untuk dealer PG.

https://www.facebook.com/groups/721617765129534

Saya sediakan manual asas bahan yang diperlukan oleh Dealer Public Gold: 

Klik link: (Masih dalam proses)

  • 10 Kelebihan Dealer Public Gold
  • Manual Register Akaun Baru Customer (generate PG Code)
  • Panduan Beli Emas Fizikal di Website Public Gold (Sudah ada PG code)
  • Cara Kemaskini e-Form (IC & Info Bank) - Wajib untuk dealer baru
  • Brosure Rasmi Public Gold 
  • Dealer Handbook (Kena Print)

Semua ini untuk kalian berjaya sebagai Dealer Public Gold. Sekiranya anda dealer Public Gold under team PGeT boleh KOMEN DIBWAH (Alhamdulillah Saya Dealer PGeT) tanda kehadiran dan penyertaan anda.  

If you want to go fast, you go alone. If you want to go far, come... we go together. 

 

Azam Amiri
Double Star Founder Master Dealer Public Gold Group

#PGeT #publicgoldempireteam #publicgold