PG MALL PLATFORM MEMBELI BELAH ATAS TALIAN NO.1 TEMPATAN DI MALAYSIA

PG Mall platform membeli belah atas talian pertama milik tempatan yang berada dibawah kelolaan Company Emas Terbesar di Malaysia iaitu Public Gold.

PG MALL PLATFORM MEMBELI BELAH ATAS TALIAN NO.1 TEMPATAN DI MALAYSIA

PG MALL

Pembeli PG Mall mempunyai pelbagai pilihan produk mulai dari Elektronik, Fesyen, Buku, Rumah & Kehidupan, Makanan & Minuman, Sukan & Riadah, Anak & Bayi, Kesihatan & Kecantikan, Automotif hingga E-Voucher. Jumlah produk di PG Mall meningkat setiap hari kerana kami memperluaskan keluarga penjual kami untuk menjual secara dalam talian di Malaysia di pasaran terbuka ini.

Konsep ConsuMerchant

Satu ekosistem ekonomi yang memberi ruang, peluang dan keuntungan yang boleh dinikmati secara bersama oleh kedua-dua pihak. Kuasa memilih barangan untuk dipasarkan dan dibeli dalam ekosistem ConsuMerchant terletak di tangan pengguna. Pengguna boleh menjadi agen perubahan dalam menentukan barangan apa yang baik dan tidak baik bagi sesebuah masyarakat.

  

BIJAK BERBELANJA DI PG MALL

Langkah berjimat dan berbelanja seminimum mungkin mengikut keperluan adalah salah satu cara untuk mendisiplinkan diri dalam mengatur pengurusan kewangan yang baik. Berbelanja bukan mengikut kehendak, yang betulnya kita berbelanja mengikut keperluan dan kemampuan. Rebut peluang membeli barangan pada harga PROMOSI adalah salah satu cara yang bijak untuk mengurangkan kos perbelanjaan. Harga MURAH, semua orang nak beli barangan dengan harga murah, tapi ramai orang terlepas pandang tentang harga tenaga, harga masa dan harga kualiti.

Bagi saya, membeli belah barangan secara online yang disediakan oleh PG Mall adalah cara yang bagus dan menguntungkan untuk kita membeli belah. Selain daripada kita dapat membeli belah barangan dengan harga PROMOSI, kita dapat penjimatan dari segi masa dan tenaga. Kita hanya membeli secara online dan tunggu barang sampai di depan pintu rumah. Tak ka lebih bagus macam tu?

Beli barangan dapur di PGMall pasaraya online. Inilah yang dikatakan berbelanja secara bijak, saya beli barangan ini tanpa keluarkan duit satu sen pun. Pelik tapi benar. Sekarang ni lebih baik berada dalam rumah demi menjaga keselamatan dan kesihatan kita sekeluarga, buat aktiviti yang berfaedah bersama keluarga. Jika nak membeli belah, sebaiknya membelilah atas talian, sekarang dah senang. Anda boleh klik-klik ja, barang terus sampai depan pintu rumah.
Terima kasih kepada staf-staf PG Mall dan staf-staf Publc Gold kerana memudahkan urusan untuk pembelian saya dan semua pembeli2 di PG Mall.


Anda dah tahu apa itu PG Mall Malaysia ??
PG Mall ialah platform jual beli barangan secara online yang berada dibawah kelolaan Company Emas Terbesar di Malaysia iaitu Public Gold. Kami bukan mengajak sahabat berbelanja sakan di PG Mall tapi kami mengajak sahabat berbelanja secara berhemah serta jimat. Itu lah tugas kami untuk jimatkan kos sahabat berbelanja supaya sahabat dapat tambahkan lagi simpanan masa depan. In shaa Allah.
Apa yang bagusnya di PG Mall ni, kita dapat jimat macam-macam dari segi kos minyak, tol, masa dan lain-lain kos. Best kan. Di PG Mall setiap hari akan ada jualan PROMOSI.Antaranya ada promosu HotSale 12pm, HotSale 4pm, dan HotSale 9pm. dan banyak lagi promosi yang sentiasa ada di PG Mall.
Jika sahabat nak mula membeli belah di PG Mall atau nak tengok-tengok dulu, klik saja link disini
https://pgmall.my/register?referralPgCode=PG00099605. Belum faham tapi nak berbelanja dengan super jimat serta diskaun untuk pembelian pertama daripada PG Mall whatsaap saja saya ya www.wasap.my/60179600278/BelianDiPGMall. Insyaallah nanti saya bantu.
"Belanja lah ikut keperluan kita, bukannya kemahuan kita"
Azam Amiri
Founder Master Dealer Public Gold