PROMO MENARIK BELIAN EMAS DAN JADI DEALER PUBLIC GOLD

Kejayaan bermula dengan langkah pertama. Kejayaan dengan emas, bermula dengan pembelian pertama. Orang yang dah mula simpan emas, dia akan lebih cepat faham tentang emas.

PROMO MENARIK BELIAN EMAS DAN JADI DEALER PUBLIC GOLD
Kelebihan Menjadi Dealer Emas Public Gold

Setiap bulan Public Gold akan mengadakan FB Live sebagai rutin bulanan yang akan disampaikan oleh En.Syukor Hashim iaitu ikon pelaburan emas No.1 Malaysia dan merangkap sebagai pengurus besar Public Gold dalam pelbagai topik yang berkaitan dengan ilmu emas dan analisis teknikal tentang emas. Apa yang menariknya,setiap kali adanya FB Live bulanan ini Public Gold akan menawarkan promosi yang super istimewa kepada semua orang. Untuk pembelian emas di Public Gold hanya urusan jual beli emas sahaja dan tidak dikenakan yuran pendaftaran atau yuran keahlian, kita hanya beli emas dapat emas dan simpan emas sahaja. Untuk menjadi dealer emas Public Gold juga tiada apa-apa yuran pendaftaran, hanya buat belian emas sahaja dalam satu kuantiti yang telah ditetapkan dan secara automatik akan dapat status dealer Public Gold secara Percuma. (Sekiranya ada promosi seperti ini, rebutlah peluang yang jarang ada!!)

PROMOSI BELIAN DINAR EMAS & GOLD BAR BOLEH BAYAR 10 KALI SELAMA 10 BULAN

Rebut peluang buat belian emas hari ini sementara harga emas tengah murah!! Tuan puan boleh buat belian emas 5 dinar atau gold bar 30 gram keatas dengan buat bayaran bulanan EPP 6 atau EPP 10 kali selama 10 bulan patuh syariah. Dengan cara ini, kita dapat beli gram emas yang lebih besar dengan buat bayaran secara komitmen bulanan. Habis bayar dapat emas dan sekiranya harga emas naik 10 bulan berikutnya, kita tetap bayar dengan harga yang sama dibooking pada hari ini. Inilah kelebihan buat belian emas bayar bulanan.

Untuk rebut peluang ini anda boleh wasap saya terus di EMAS DINAR & GOLD BAR EPP10 

              

PROMOSI BELIAN DINAR EMAS & GOLD BAR BOLEH BAYAR 10 KALI SELAMA 10 BULAN DAN MENJADI DEALER EMAS PUBLIC GOLD

Sambil simpan emas, boleh rekeman kenalan terdekat simpan emas dan dapat membantu orang ramai turut simpan emas. (Dealer akan dapat incentive / komisyen setiap kali pembelian emas untuk diri sendiri ataupun setiap kalian pembelian emas pelanggan kita) Banyak kelebihan menjadi penyimpan emas dan dealer emas Public Gold, disini saya ada kongsikan macam mana saya buat keuntungan dengan emas sebagai penyimpan emas dan menjadi dealer serta mendapat pasif income mencecah 5 angka setiap bulan selepas beberapa tahun mula menyimpan emas dan menjadi dealer emas Public Gold. 

Sekiranya kita beli emas pastikan dapat emas, itu ja. Nak mula simpan emas dulu ke, nak belajar sampai faham tentang emas dulu?. Mana-mana pun boleh lah.

Tapi pengalaman saya, orang yang pilih nak belajar dulu sampai faham baru nak simpan emas, tak akan simpan emas sampai bila-bila. Dengan emas fizikal ni, takde apa yang kita nak takut. Emas di tangan kita. Apa-apa jadi, emas di tangan kita. Harga emas naik, kita boleh fikir nak jual. Kita happy. Harga emas turun, kalau nak pakai duit, kita boleh fikir nak gadai. Kita happy.

Beli emas, tak macam beli barang pakai-habis-buang yang lain. Beli emas, kita hanya tukar duit kita jadi emas. Duit tak habis, harta pun bertambah. Sebab emas adalah harta juga kan? Bila kita dah bermula, kita ada benchmark harga emas kita sendiri. Baru kita faham apa itu harga rendah, apa itu harga tinggi.

Kejayaan bermula dengan langkah pertama.
Kejayaan dengan emas, bermula dengan pembelian pertama.
Orang yang dah mula simpan emas, dia akan lebih cepat faham.
Jangan takut, jangan bimbang. Yallah! Bismillah.... Nak rebut promosi ini wasap saya terus di www.wasap.my/60179600278/PromoDealer

 

Azam Amiri

Double Star Founder Master Dealer Public Gold

 

Rujukan sumber: https://www.publicgold.com.my/index.php