PROMOSI FB LIVE KEBETULAN DENGAN HARGA EMAS TENGAH MURAH!!

Sekarang harga emas trend menurun dan murah, masa untuk beli dan tambah simpanan emas anda.

PROMOSI FB LIVE KEBETULAN DENGAN HARGA EMAS TENGAH MURAH!!
Promosi Emas Tengah Murah

Sekarang ini harga emas tengah murah, nak mula simpan emas atau nak tambah simpanan emas, inilah masanya.

Kalau nak tunggu murah lagi, takut terlepas lagi. Lebih baik mula dulu sebagai benchmark harga aras tanda pertama anda.

Masa harga emas tinggi, nak tunggu harga emas murah baru nak beli, apabila harga emas dah murah, nak tunggu murah lagi, last-last harga emas naik balik, duit pun habis dibelanja sakan. Pada asalnya nak jimat 2-3 ringgit ja, tapi dah rugi ratusan ringgit sebab duit yang nak beli emas dah habis beli benda lain yang tidak perlu. Begitulah....

Tak beli emas pun duit habis, beli emas pun duit habis. Lebih baik habis duit buat beli emas. Setuju tak? Tak setuju takpa. Saya hanya nak bagitau ja.

Sekurangnya kalau terdesak nak guna duit boleh pajak atau jual terus emas yang kita simpan. Kalau takda simpanan, nak cari mana duit? ingat kita nak buat pinjaman dengan orang, dengan ahlong lagi?

Inilah sebabnya kenapa kita perlu buat simpanan. Ni kalau orang suruh beli dan buat simpanan emas kata orang nak meniaga pulak, pastu mula lah datang nak pinjam duit sebab takda buat simpanan. Pandai pulak cari.

Masa duit ada sibuk enjoy sana sini sampai tak ingat dunia. Habis semua benda yang tak sepatutnya beli semua beli. Alngkah baiknya kalau dapat duit terus alihkan sebahagian kepada simpanan, selebihnya barulah belanja. Barulah nampak bijak.

Begitulah... So malam ini ada promosi yang sangat menarik, rebutlah promosi ini.

PROMOSI BELIAN DINAR EMAS  BOLEH BAYAR 10 KALI SELAMA 10 BULAN

Rebut peluang buat belian emas hari ini sementara harga emas tengah murah!! Tuan puan boleh buat belian emas satu dinar keatas dengan buat bayaran bulanan EPP 10 kali selama 10 bulan patuh syariah. Dengan cara ini, kita dapat beli gram emas yang lebih besar dengan buat bayaran secara komitmen bulanan. Habis bayar dapat emas dan sekiranya harga emas naik 10 bulan berikutnya, kita tetap bayar dengan harga yang sama dibooking pada hari ini. Inilah kelebihan buat belian emas bayar bulanan.

Untuk rebut peluang ini anda boleh wasap saya terus di EMAS DINAR & GOLD BAR EPP10 

 

 

PROMOSI JADI DEALER DENGAN BUAT BELIAN EMAS MELALUI AKAUN EMAS GAP PUBLIC GOLD

Sambil simpan emas, boleh rekeman kenalan terdekat simpan emas dan dapat membantu orang ramai turut simpan emas. (Dealer akan dapat incentive / komisyen setiap kali pembelian emas untuk diri sendiri ataupun setiap kalian pembelian emas pelanggan kita) Banyak kelebihan menjadi penyimpan emas dan dealer emas Public Gold, disini saya ada kongsikan macam mana saya buat keuntungan dengan emas sebagai penyimpan emas dan menjadi dealer serta mendapat pasif income mencecah 5 angka setiap bulan selepas beberapa tahun mula menyimpan emas dan menjadi dealer emas Public Gold. 

Kejayaan bermula dengan langkah pertama.
Kejayaan dengan emas, bermula dengan pembelian pertama.
Orang yang dah mula simpan emas, dia akan lebih cepat faham.
Jangan takut, jangan bimbang. Yallah! Bismillah.... Nak rebut promosi ini wasap saya terus di www.wasap.my/60179600278/PromoDealer

 

Azam Amiri

Star Founder Master Dealer Public Gold

 

Rujukan sumber: https://www.publicgold.com.my/index.php