PROMOSI HUJUNG BULAN FEBRUARI KEBETULAN HARGA EMAS TENGAH MURAH

Musim gaji kena hati-hati, jangan bagi biarkan duit gaji kita habis tanpa disedari. Hargailah titik peluh kita dengan mengalihkan sebahagian kepada simpanan.

PROMOSI HUJUNG BULAN FEBRUARI KEBETULAN HARGA EMAS TENGAH MURAH

Setiap bulan Public Gold akan mengadakan FB Live sebagai rutin bulanan yang akan disampaikan oleh En.Syukor Hashim iaitu ikon pelaburan emas No.1 Malaysia dan merangkap sebagai pengurus besar Public Gold dalam pelbagai topik yang berkaitan dengan ilmu emas dan analisis teknikal tentang emas. Apa yang menariknya,setiap kali adanya FB Live bulanan ini Public Gold akan menawarkan promosi yang super istimewa kepada semua orang. Untuk pembelian emas di Public Gold hanya urusan jual beli emas sahaja dan tidak dikenakan yuran pendaftaran atau yuran keahlian, kita hanya beli emas dapat emas dan simpan emas sahaja. Untuk menjadi dealer emas Public Gold juga tiada apa-apa yuran pendaftaran, hanya buat belian emas sahaja dalam satu kuantiti yang telah ditetapkan dan secara automatik akan dapat status dealer Public Gold secara Percuma. (Sekiranya ada promosi seperti ini, rebutlah peluang yang jarang ada!!)

 
PROMOSI BELIAN DINAR EMAS & GOLD BAR BOLEH BAYAR 10 KALI SELAMA 10 BULAN

Rebut peluang buat belian emas hari ini sementara harga emas tengah murah!! Tuan puan boleh buat belian emas satu dinar atau gold bar 10 gram keatas dengan buat bayaran bulanan EPP 10 kali selama 10 bulan patuh syariah. Dengan cara ini, kita dapat beli gram emas yang lebih besar dengan buat bayaran secara komitmen bulanan. Habis bayar dapat emas dan sekiranya harga emas naik 10 bulan berikutnya, kita tetap bayar dengan harga yang sama dibooking pada hari ini. Inilah kelebihan buat belian emas bayar bulanan.

Untuk rebut peluang ini anda boleh wasap saya terus di EMAS DINAR & GOLD BAR EPP10

 

PROMOSI BELIAN DINAR EMAS & GOLD BAR BOLEH BAYAR 10 KALI SELAMA 10 BULAN DAN MENJADI DEALER EMAS PUBLIC GOLD

Sambil simpan emas, boleh rekeman kenalan terdekat simpan emas dan dapat membantu orang ramai turut simpan emas. (Dealer akan dapat incentive / komisyen setiap kali pembelian emas untuk diri sendiri ataupun setiap kalian pembelian emas pelanggan kita) Banyak kelebihan menjadi penyimpan emas dan dealer emas Public Gold, disini saya ada kongsikan macam mana saya buat keuntungan dengan emas sebagai penyimpan emas dan menjadi dealer serta mendapat pasif income mencecah 5 angka setiap bulan selepas beberapa tahun mula menyimpan emas dan menjadi dealer emas Public Gold. 

Sekiranya kita beli emas pastikan dapat emas, itu ja. Nak mula simpan emas dulu ke, nak belajar sampai faham tentang emas dulu?. Mana-mana pun boleh lah.

Tapi pengalaman saya, orang yang pilih nak belajar dulu sampai faham baru nak simpan emas, tak akan simpan emas sampai bila-bila. Dengan emas fizikal ni, takde apa yang kita nak takut. Emas di tangan kita. Apa-apa jadi, emas di tangan kita. Harga emas naik, kita boleh fikir nak jual. Kita happy. Harga emas turun, kalau nak pakai duit, kita boleh fikir nak gadai. Kita happy.

Beli emas, tak macam beli barang pakai-habis-buang yang lain. Beli emas, kita hanya tukar duit kita jadi emas. Duit tak habis, harta pun bertambah. Sebab emas adalah harta juga kan? Bila kita dah bermula, kita ada benchmark harga emas kita sendiri. Baru kita faham apa itu harga rendah, apa itu harga tinggi.

Kejayaan bermula dengan langkah pertama.
Kejayaan dengan emas, bermula dengan pembelian pertama.
Orang yang dah mula simpan emas, dia akan lebih cepat faham.
Jangan takut, jangan bimbang. Yallah! Bismillah.... Nak rebut promosi ini wasap saya terus di www.wasap.my/60179600278/PromoDealer 

 

SELAMATKAN DUIT GAJI

Apabila tibanya hari gaji, saya pasti semua orang akan berpusu-pusu untuk ke bank bagi mengeluarkan duit gaji. Saya suka melihat situasi sebegini kerana setiap hari kita berhujan panas selama sebulan dan hasilnya pasti kita ingin belanjakan.

Pastikan kita berbelanja duit gaji dengan cara yang betul. Gunakan formula mengikut saranan pakar kewangan, "Simpan dahulu, selebihnya berbelanja".

Jadi untuk kekalkan duit yang kita simpan, tukarlah duit kepada emas. Simpan duit tak kekal lama. Otak kita ligat berfikir untuk boros berbelanja bila melihat nombor pada RM.

Berbeza pula dengan emas. Lagi banyak nombor yang kita lihat pada GRAM emas, lagi rasa nak simpan. Itulah Aura emas.

Ayuh mulakan simpanan emas sekarang.
Moga perkongsian ini memberi manfaat buat semua.

Sementara harga tengah rendah jangan lepaskan peluang untuk selamatkan sebahagian duit gaji anda kepada emas. Jika tak mampu sekilo, 1gram pon dah okey, hari ni RM253/gram atau boleh mula simpan emas serendah RM100 melalui Akaun Emas GAP Public Gold.

Sangat berbaloi dan puas hati apabila hasil penat lelah anda kerja ada juga dialihkan kepada simpanan sebagai dana backup kewangan dan sebagai aset tabungan masa hadapan untuk peribadi dan anak anak.

Wasap saya segera untuk mula simpan emas, sementara harga tengah rendah dan sementara duit gaji belum habis dibelanjakan lagi. dan paling penting ketika Public Gold tengah adakan promosi yang istimewa ini.

"Ada duit belum tentu ada emas, ada emas sudah tentu ada duit"


Azam Amiri 
Star Founder Dealer Public Gold
☎www.wasap.my/60179600278/NakMulaSimpanEmas