TESTIMONI PENYIMPAN DAN DEALER EMAS PUBLIC GOLD TEAM PGET

Jika nak cepat, tanpa ilmu kita mungkin tersilap langkah dan akan rasa kecewa sekiranya tidak dapat apa yang kita nak. Sebab itulah pentingnya MINDSET yang betul, matlamat yang jelas dan cara yang betul. InsyaAllah akan nampak jalan dan hasilnya.

TESTIMONI PENYIMPAN DAN DEALER EMAS PUBLIC GOLD TEAM PGET
New Master Dealer Public Gold

NEW MASTER DEALER PUBLIC GOLD TEAM PGET

Alhamdulillah, tahniah dan selamat datang kepada Puan Nurazilawati Zakaria sebagai new Master Dealer Public Gold yang kedua dibawah bimbingan saya bersama team #PGeT. Hanya mengambil masa 6 bulan sahaja untuk berjaya membimbing lebih 300 orang penyimpan emas dan juga dapat melepasi jualan emas lebih RM300k dalam masa 6 bulan dan terus dapat menjadi Master Dealer Public Gold. Tahniah!!

Jutaan terima kasih kepada staf-staf Public Gold terutamanya staf PG Kelantan kerana banyak menbantu dalam urusan jual beli emas untuk pelanggan dan dealer emas under empire PGeT, rakan dealer dan semua yang terlibat samaada secara langsung ataupun tidak langsung. Dengan adanya team PGeT, kami dapat lahirkan lebih 4000 orang penyimpan dan pelabur emas yang berada diseluruh negara yang menyimpan emas di Public Gold. Fokus saya sekarang adalah untuk membina team, iaitu membina dealer-dealer yang dapat membantu untuk grow bisnes bersama-sama. Mentor saya En.Syukor Hashim selalu bagitau kekuatan bisnes kita datang daripada kekuatun dan kesatuan team kita, inilah yang dikatakan "The Power Of Unity".

Dalam team saya ada pelbagai jenis latar belakang, tapi yang membuatkan kami semua sama adalah misi, iaitu mendidik orang ramai untuk celik emas dan kewangan. Kami dealer PG Group menggunakan system dan berada dibawah bimbingan oleh mentor kami yang sama. Terima kasih Dato' Wira Louis Ng for providing the best platform in Malaysia, this is PG Group!!

  

Untuk pengetahuan anda PG Group terdiri daripada entiti-entiti berikut:

  •  Public Gold: Membeli dan menjual logam berharga emas dan perak sebagai simpanan dan pelaburan.
  • PG Mall: Pusat membeli belah online yang menawarkan kepada anda ribuan barangan pada harga yang murah serta pelbagai tawaran menarik setiap hari.
  • PG Jewel: Menjual barang kemas 916 secara online pada harga yang murah dan menawarkan ribuan rekaan terkini.
  • Aurora Italia: Menjual barang kemas premium yang difokuskan kepada rekabentuk yang unik, anggun dan semasa.
  • Public Safe: Menawarkan khidmat peti simpanan selamat untuk anda menyimpan barangan dan dokumen-dokumen berharga.

Sebagai seorang PG Bussines Owner, anda secara automatik adalah pemilik ke semua entiti di atas. Di sinilah peluang untuk anda membangunkan bisnes anda secara sambilan atau serius. Peluang di tangan anda. Saya doakan semoga terus konsisten mendidik orang ramai untuk celik emas & kewangan. Insyaallah .

Berikut adalah artikel-artikel yang berkaitan dengan dealer Public Gold yang perlu anda tahu dan boleh ambil manfaat daripadanya:

Azam Amiri 
Star Founder Master Dealer Public Gold